Lee arvutikodu

Segasumma. Koos armsate inimeste ja loomadega

esmaspäev, aprill 16, 2007

Tosin kevadist hetke

Isiklikud, mitte ajaloo omad:).

1. Neljapäevaõhtul Katsi ja TL-ga väljas. KUI HEA on vahetevahel käia peentes söögi- ja joogipaikades, proovida seda ja teist ja tükike-lonksuke kolmandat, klatšida ennastunustavalt ning naerda maailma asjade üle...

2. Reedeõhtu Katsiga kahekesi. Uudistasime Tallinna lähedasi kinnisvarakülasid ja arutasime tõsimeeli, miks mu ema meile meie-kodu ostu järel ümbruse lagedust ette heitis. Oma seitsme suure puuga olime ju puhta tegijad:).

3. Otsustasime aegsasti ära, et seekord ei ürita VABAL ÕHTUL remondiga edasi minna ega koristada ega midagi muud mõistlikku teha. Varusime suupisteid ja Filipettit, põletasime küünlaid ja kuulatasime vaikust.

4. Laupäeva päevatõusuaegne teekond Narva raamatulaadale. Üle tüki aja tunne, et TULEB SOE PÄEV.
Kõik need naeratused, mida raamatute müümine endaga kaasa toob. Kui keegi tahaks naeratusi kollektsioneerida, peaks ta ilmselt raamatukaupmeheks hakkama.
(Tõe huvides: raha liigub vähem. Aga see ei kahanda naeratuste väärtust.)

5. Imeline aia-pühapäev. Soe, mõnus, päikest täis. Linnud lärmavad, põõsastel on roheline vine ümber.

6. "Pump ja pots!" ütleb Kristofer, kui kusagilt alla hüppab. Ilmselt võitleb gravitatsiooniseadustega.

7. B. meil. Krt teab, miks, aga on. Läks pruudiga riidu ja nüüd asjatab meil. Pisut kummaline, aga ma hakkan sellega vaikselt juba ära harjuma. Õnneks on tal koht, kus magamas käia, olemas.

8. "Ma mängin raamatukogu," on Kristoferi uus harrastus. Alevikeskuse raamatukogu on nagunii top-viis meelelahutuste hulgas, nüüd mängime kodus ka raamatukogu. Laome näiteks raamatud tooli peale hunnikusse ja katame valge linikuga. Ma ei tea, kus ta sellist "-kogu" näinud on.

9. Saurus sulas ära. Instruktsioonis oli kirjas, et ilma veeta kuivab ära. Aga et vees sulab.... Ilmselt oli Darwinil õigus - nad lihtsalt ei kohastunud.

10. Mulla lõhn.

11. Päikesesoe trepiastmepuit.

12. "Kinnisvara-jooksuaeg" sai jälle läbi. Oma kodus on kõige parem.