Lee arvutikodu

Segasumma. Koos armsate inimeste ja loomadega

esmaspäev, märts 26, 2007

Aiamärkmik ja muud isiklikud märkmed

Kasvuhoones maas: salat, redis ja salatikress.

Vannitoa aknal
Tomatid:
Parempoolne kast
1. rida Maslow (Hugo)
2. rida Deparnau (Hugo)
3. ja 4. rida Juubel (Hugo)
5. ja 6. rida Goldene Königin (poest)

Vasakpoolne kast
akna pool: Mato ST (poest)
ukse pool: Vilja SE (poest)

Kurgid
Suur kast aknal vasakul: lavakurk Twigi
NB!!!! Pikad kurgid külvata!!!

Kõrvits
2 taime tomatite kõrval ülemisel riiulil

Vot nii... Vannitoa akna ees on pisikeste taimede lastesõim:).

*

Vahepealseid märksõnu...
* Kristofer vallutas eile kuurikatuse. Rõõmu, lusti ja vaimustusega.
* Tund aega tagasi läks trükki "Aimee & Jaaguar", mida olen tahtnud välja anda terve meie pisikese "kirjastamisajaloo" jooksul.
* Kahesse viimasesse nädalasse jääb kaks head kuulatud konverentsi. Emakeelepäeva puhul riigi korraldatud "Hea emakeel" ja üks päris huvitav meditsiini puudutav üritus. (Viimase ajal seiklesid Kristofer ja Unekott koos, pildid viimase blogis.)
* Ootasin, mis ma ootasin seda Kristoferi rääkima hakkamist, nüüd on juttu igatahes süle ja seljaga. Tüüpiline olukord on selline: "Emme, kuule, emme... (ja siis uudis, igaks juhuks korda neli-viis, kui emme juhtub juhm olevat ja kohe aru ei saa.) Ja sama teisele emmele, kes eelmise edastuse ajal kõrval viibis: "Emme, kuule, emme... (ja siis uudis, igaks juhuks jälle korda neli-viis, äkki on toogi emme juhmivõitu ja ei saa kohe aru.) Ja uudiseid tuleb kiiremini kui bns-ist.
* Kevad on sajakümnega käes. B tegi mulle ühe linnumaja juurde. Sirelite pungad on sellised, et üks soe vihm ja lehed on väljas. Lumikellukesi ja märtsikellukesi on müriaad! Andsin mõned labidatäied B-le, nüüd on ka tema pruudi akna all lillepeenar:).

Talve üle elamine täidab mind alati vaimustusega. ALLES oli võikalt külm ja nüüd...!!!!
Lisamärkused: puudega tuleme välja, talvekartuliga oleme samuti välja tulnud ja võib-olla jagub seemnekski. Ma pole viitsinud veel sortima hakata ja ilmselt enne aprilli lõppu ei hakka ka.

2 Comments:

At 10:34 PM, Anonymous Anonüümne said...

oh, jõuaks ise ka nii kaugele. kas te kasvuhoone on kilest v klaasist? puidust v metallist karkassiga? ise tegite v ostsite? jne

 
At 7:31 PM, Anonymous Anonüümne said...

Lee: Kasvuhoone on tehtud Katsi poolt lausega "õige varsti teen sulle parema". Aga on väga hea. Nii et "õige varsti" jääb "parema" kõrvale lisaks.
Kaared on veetorudest, vundamenti ei ole, paar lauda hoiavad maa küljes. Paar lauda hoiavad kiled torude küljes. Välimuselt kumer, nagu kirgiisi kibitka, mida on pikemaks venitatud, 5*3 m2. Kaetud helesinise UV-kilega. Vahekäiku markeerivad paar laia lauda, peenarde all on liivapadi, et sooja hoida.

 

Postita kommentaar

<< Home