Lee arvutikodu

Segasumma. Koos armsate inimeste ja loomadega

kolmapäev, juuni 06, 2007

Pilk võõrastesse toidukorvidesse

Mõnikord meeldib vaadata, mida teised ostavad. St vaadata kassasabas võõra ostukorvi sisu ja püüda selle järgi oletada, millist elu inimene elab.
Mõned näited.

KAKS SÕPRA, aastatelt 50 ligi, ostsid kaks kotletti, suitsukala viilakaid, energiajooki ja Viru Valge. Grüünesse…?

NAINE TOIDUKÄRUGA ilmselt ei armasta poes sageli käia. Ostukorvi sisuga majandaks väike pere nädala. Tabasin end mõttelt, et loen ta sisseoste ning kavandan neid toitudeks. Et saaks teha kana ananassidega ja küpsisetorti maasikatega ja risottot hakkliha ja köögiviljadega… ja… ja… Ja et ei tea, kas maitseained on tal kodus olemas või ei meeldi talle neid kasutada.

MEES KASSITOIDUGA ostis lisaks kuuele whiskas-juniori konservile neli kilo tatart ja kuus liitrit piima ja kaheksa rulli tualettpaberit.
… Ja ma lihtsalt ei suuda jätta kujutlemata, kuidas ta kiisupoegade karjale putru keedab, piima peale valab ning aegajalt puhta paberiga pahandusi likvideerib.

MÕNUSA ÕHTU PAKETIKS võib ehk nimetada ühe neiu korvisisu – pudel roosat veini, šokolaad, hallitusjuust ja ajaviiteromaan.

POISS TATRAPAKIGA pani mind mõtlema, kas see on kõik, millest ta eine koosneb või oli see ainus, mis puudu oli…

KUUE SUURE ÕLLEGA mees ostis lisaks paki batoonikesi ja kolm vorstikest.
Huvitav, kas see kõik on talle endale? Või on tal laps? Kolm sõpra? Koer? Hamster?

KROONIKA, ÕHTULEHT JA MOCHITO ühe kena tibi toidukorvis. Tõepoolest, kerge alko teeb kollase ajakirjanduse loetavamaks. Või äkki viib hoopis vanaemale kaasaegse koogi-moosi eest? Nagu Punamütsike…

Miks need asjad mulle silma jäid ja miks ma need üles kirjutasin? Ärge küsige… Ajame sooja ilma mõjude kaela.

2 Comments:

At 10:44 PM, Blogger unekott said...

vaene hamster...

 
At 10:52 PM, Anonymous Anonüümne said...

Mulle meeldis ühe mehe õhtune menüü: kolm Rocki ja kolm pakki Bondi.

Aga keegi kirjutas ükskord oma blogisse täpselt minu tavapärase toidukorvi sisu :D Sel ajal koosnes see rohelisest teest ja Loomingust, nüüd on kassikonserv ka lisaks...

 

Postita kommentaar

<< Home