Lee arvutikodu

Segasumma. Koos armsate inimeste ja loomadega

neljapäev, august 24, 2006

Pluuto staatusest

Uudiste kohaselt on meie päikesesüsteemis nüüd ainult kaheksa planeeti. Väga kummaline. Väga. Mis nad astronoomiaõpikutega teevad?
Mida see astroloogiliselt tähendab? Minu jaoks on Pluuto mu tõusumärgi valitseja, mitte lihtsalt "kivist ja jääst pall" nagu PM kirjutas. Aga sünnikaardis on ta ju kõigil kusagil.
Samas, Pluuto on oluliselt vanem kui tema staatust muutvad astronoomid, nii et ilmselt ei lase ta end sellest mürast häirida:).

2 Comments:

At 9:10 PM, Blogger unekott said...

nojah ja niisamati kõik need planeedid või mitte-planeedid mis seal pluuto taga on. eks nemadki mõjutavad meie saatust, ainult et me ei teadnud neist siiamaani mitte midagi...

minu jaoks oli samaväärne (vist) shokk kui käisid jutud, et tegelikult on maailm tuhandkonna aasta võrra noorem - kogu "pime keskaeg" kolinal pellerist alla! et miskid (ajaloo-) piiblikirjutajad olla eksinud ja aastaid juurde kirjutanud... (eileia praegu linki, sry)
st üldse see, et keegi kahelda võiks, et praegu on 2006-s mitte nt 1206-s aasta... aga eks inime lepib kõigega kui aega anda...

 
At 12:32 PM, Blogger Raivo Hein said...

Sinu tõusumärgi valitseja avastati alles 1930-ndatel aastatel. Huvitav, mis oli siis selleks valitsejaks?
Ja Eris, uus avastatud kääbus, Pluutost suuremgi veel, kuis tema sinu elu mõjutab?

Tule kotist välja, hari ennast nats ja ära lase pauksonitel nahka üle kõrvade tõmmata. Astroloogia on ebateadus ja ei mõjuta sinu elu vähimalgi määral!

 

Postita kommentaar

<< Home