Lee arvutikodu

Segasumma. Koos armsate inimeste ja loomadega

reede, november 17, 2006

Tendentse pereasjades: samasoolised ja laenud

EILE jäigi kirjutamata - nii palju oli muud tegemist. Ehkki sissekande teemagi oli valmis mõeldud.
Nimelt käisin lugu tegemas toimetulekurakustes perede tugiisikute koolitusest ja intervjuud tehes jäi kõrva kaks asja, millest minu arvates senimaani vähe on räägitud.
1. Tugiisiku koolituses räägitakse muuhulgas ka sellest, et pere võib koosneda näiteks kahest mehest või kahest naisest ning et samasoolises peres võib samuti lapsi kasvada.
2. Elu praktilise poole korraldamise juures on eraldi loenguteemaks võlanõustamine. Et kuidas saada hakkama olukorras, kui pere eelarve on lõhki laenatud.
See tähendab seda, et pankade optimistlikud kinnitused, kuidas iga laenujuhtumiga tegeldakse eraldi ning eesti inimene on tark laenaja, ei pruugi vett pidada.

2 Comments:

At 1:32 PM, Blogger lightbreath said...

Tegelikult on neid lõhkilaenajaid, liiga palju järelmakse endale kaela võtnud inimesi küll ja küll. Kindlasti on olemas mingi hulk laenamise suhtes ettevaatlikke inimesi, aga reaalsuses on asi järjest hullemaks minev.

 
At 1:10 AM, Blogger Eppppp said...

Nt USAs on rekordarv laenuvõlglasi ning rekordarv laenuvõtjaid läbi aegade - kõik elavad krediidi peal. Ilmselt Eestis on samamoodi rekord läbi aegade, sest millal siis enne on nii palju laenatud.

 

Postita kommentaar

<< Home