Lee arvutikodu

Segasumma. Koos armsate inimeste ja loomadega

laupäev, august 12, 2006

Pride´i õhtul uudiseid vaadates...



Imelikul ajal elame... Paraad inimõiguste kaitseks - kusjuures need, keda paraadiga peamiselt kaitstakse (st gayd ja lesbid) on vist enamuses üsna korraliku hariduse, töö ja sotsiaalse staatusega ja oma õigused kenasti ära kindlustanud. Samas kui paljud heteronaised pole ikka veel nii kaugel, et kasvõi perevägivallale vastu hakata...
... Ilusad inimesed, kes kardavad, et neid ilma sildita ei nähta. Kurjad tädid, kes usuvad, et kuldses keskeas daam teostab end kõige paremini laupäeva õhtupoolikul mune loopides.
Noored mehed, kes end rahvuslasteks nimetades iga rahvuse suhtes õõva suudavad tekitada.
Brrr... Mida nad kõik TEGELIKULT tahavad????? Mis nad õnnelikuks teeks? Sellesama munaga daamikese näiteks?
(Ja andku nii ilus nähtamatu kui ka munaga daam andeks, et ma nad blogisse tõmbasin. Ise nad avalikule üritusele läksid ja kaamera ette sattusid. Loodan, et ka Delfile pilte teinud fotograaf pahaseks ei saa. Lihtsalt need kaks pilti võtsid minu jaoks uudise homomarsi toimumisest kõige paremini kokku.)
Kalev Rebase kambast niipalju, et kunagi tosin aastat tagasi käisin toonase ajakirja Kriminaalkroonika toonase peatoimetaja Võsa Petsi palvel neonatsidest lugu tegemas. Tibake kõhe oli - mul on mitteaaria päritolu üsna suurte tähtedega välimusse kirjutatud - aga kokkuvõttes päädis asi sellega, et jõime koos igavese hulga õlut ja mina sain oma intervjuu. Mille resümee oli minu jaoks see, et kui neonatse üles ei keerata, ei kujuta nad iseenesest kuigi suurt ohtu. Paistab, et nüüd on keegi neid üles keerama hakanud. Ja see keegi küll Eesti meelt inimene ei ole.

2 Comments:

At 10:55 PM, Anonymous Anonüümne said...

Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

 
At 10:57 PM, Anonymous Anonüümne said...

...sry, mis halvati see uuesti...
...ja ma ei teagi, kas rõõmustada või kurvastada selle üle, et mu "kõhutunne" rääkis tõtt...

 

Postita kommentaar

<< Home